Title Image

Vadászkutya Képzés

Vadászkutya képzés erdei, mezei és vízi munkára, felkészítés vizsgákra, versenyekre, általános engedelmességi képzés minden fajta kutya részére

Lehetőség van egyéni, bentlakásos, és csoportos foglalkozásra is! További információért hívjatok: Pap László: 0620 466-11-75

Párom, Zsófi révén kezdtem el foglalkozni vadászkutya képzéssel, és én is a drótszőrű magyar vizsla szerelmese lettem. Kutyáinkat most már közösen képezzük, és versenyzünk velük, kimagasló eredményekkel. Ezeken túl a csoportos, egyéni és bentlakásos tréninggel már én foglalkozom.

Magam mögött tudhatok számos sikeres Alapvizsgát, VAV vizsgát, Vízi-mezei vizsgát, ÖTV-t és Mindenes Vizsla Vizsgát, képeztem ki számos vizslát, retrievert, szetters és spánielt is.

De amire a legbüszkébb vagyok, az a saját kutyáinkkal elért kimagasló versenyeredményeim.

 

A teljesség igénye nélkül a legjelentősebb eredmények:

  • Zöldmáli Zalával Féix Endre Mindenes Vizsla Versenyen 2. hely, resCACIT minősítés
  • Zalával az Irsa-Vad Farm Kupa Vízi-mezei Versenyen CACT minősítés
  • Anoukkal a 2017-es Field Trial Európa Kupán Toscanában Derby Győztes, Legjobb Drótos Magyar Vizsla és 2X CACT címek
  • Anoukkal számos Field Trial Győzelem, CACIT, CACT címek, és vízi-mezei versenyen is CACT címeket értünk el. Ő az első kutyám, akit Magyar Munkachampion címig vittem.
  • Zöldmáli Zoknival a Speciális Magyar Vizsla Mindenes Versenyen 1. hely, CACT, CACIT cím, és számos vízi-mezei versenyen 1. díj és resCACT cím.
  • Zöldmáli Bringával a Speciális Magyar Vizsla Mindenes Versenyen 3. hely, resCACT, cím, és vízi-mezei versenyen CACT cím.

Ha szeretnéd, hogy segítsek kutyát képzésében, vagy érdeklődsz csoportos képzési lehetőségekről, intenzív tréning napokról, keress bizalommal!

e-mail: paplaci@cls.hu

tel: +3620 4661175

Zöldmáli Drótszőrű Vizsla Kennel - KÉPZÉS galéria »