title

Képzés

Vadászkutya képzés erdei, mezei és vízi munkára

Néhány szó magamról és a kiképzői múltamról:

Zöldmáli Wirehaired Vizsla Kennel - TraningMár több mint 16 éve foglalkozom vadászkutyaképzéssel. Aranykoszorús mestertenyésztő és FCI vadászkutya teljesítménybíró vagyok. Továbbá Magyarország eddigi legeredményesebb vizsla kiképzőjeként a következő eredményeket értem el vadászkutya munkaversenyeken 2016-ig: 15 különböző kutyával, 61 alkalommal végeztem első díjban, valamint 4 Nemzetközi, 13 Nemzeti munkachampion címet szereztem kutyáimmal. Felkészítést vállalok minden vizslafélének, vizsgákra és versenyekre, alap szinttől a legmagasabb szintig.

Párommal, Pap Lacival (aki időközben szintén számos sikeres vizsga és versenyeredményt tudhat magáénak vizsla, spániel és retriever képzés területén is) lehetőséget nyújtunk, hétvégi csoportos vadászkutyaképzésre, tavasztól őszig, de igény szerint egyéni és bentlakásos képzésre is van mód.

Tavasszal és nyáron az egy hetes vizslatáborunkban intenzív képzést biztosítunk. A képzések célja, hogy javítsuk a kutyák és vezetőik közötti kapcsolatot, felkészítsük őket a különböző szintű vizsgákra, versenyekre és a vadászatra, vagy csak örömteli szabadtéri kikapcsolódást nyújtsunk a vadászkutyás sport érdeklődőnek. Szeretettel várunk vadászokat, tenyésztőket, de lelkes amatőröket is, akik szeretik a természetet és szeretnének négylábú barátaikkal kellemes időt tölteni a szabadban.

További információért kérem, lépjen velem kapcsolatba: zsofi@zoldmali.hu

Zöldmáli Drótszőrű Vizsla Kennel - KÉPZÉS galéria »